Gastgezin

From Nature's Finest kennel is zo nu en dan op zoek naar een gastgezin voor een pup.

Wie komt daar nu precies voor in aanmerking en wat is hiervan de bedoeling. Hieronder kunt u dat verder lezen.

 

Wat is een gastgezin?

Een kennel heeft beperkt plek in hun eigen huis voor honden maar wil wel graag doorgroeien. Een gastgezin is hierbij een uitkomst. Bij een gastgezin wordt door de kennel een hondje geplaatst maar de hond moet wel beschikbaar blijven voor de kennel. De zorg voor de hond is de verantwoordelijkheid van dit gastgezin. De hond is bij u thuis gewoon UW hond. Het is wel zo dat de From Nature's Finest kennel altijd de hoofdeigenaar blijft van de hond op de stamboom tot een bepaalde leeftijd. Beschikbaar zijn houdt onder andere in dat de hond een aantal dagen/weken terug kan gaan, onder bepaalde voorwaarden, naar de kennel voor dekking,  show,  gezondheidsonderzoeken, nestjes enzovoort.

 

Wat staat er zoal tegenover?

 

  • U ontvangt korting op de pup.
  • U wordt geregistreerd bij de Raad van Beheer als mede-eigenaar.
  • Kosten voor shows, gezondheidsonderzoeken zijn voor rekening van From Nature's Finest kennel.
  • Het fokken valt volledig onder de verantwoording van From Nature's Finest kennel, net zoals de daarbij behorende kosten en de ontvangsten.

 

Wie doet wat?

 

  • From Nature's Finest kennel is op zoek naar enthousiaste mensen die het liefst in de omgeving van Zoetermeer wonen die de hond een gezellig en heerlijk liefdevol thuis kan geven.
  • From Nature's Finest vindt het zeer belangrijk dat er buiten de afspraken om, contact wordt gehouden. Naast de zakelijke afspraken met onze gastgezinnen hebben we ook een leuk contact en dat vinden wij erg fijn.
  • U zult ook tijdens training, show, dekking, geboorte en de tijd die volgt met de pups zoveel mogelijk worden betrokken. Dit vinden wij ook heel erg belangrijk voor de hond en haar gezin.

 

Hoe kom ik in aanmerking?

Mocht u het bovenstaande aanspreken dan zijn er een aantal voorwaarden die u vooraf moet weten voordat u contact met From Nature's Finest kennel opneemt:

 

  • U woont in de buurt van Zoetermeer of in een straal van 60 km rondom.
  • From Nature's Finest verwacht van u dat u voor de juiste socialisatie een puppytraining en indien gewenst eventuele vervolgcursussen volgt.  Ook verwacht From Nature's Finest dat u de pup in het openbaar socialiseert met mensen,  voertuigen, etc.   
  • Er wordt een overeenkomst met u opgesteld met daarin de vastgelegde afspraken en u dient akkoord te gaan met deze overeenkomst.

 

Heeft u nog steeds interesse of wilt u uitgebreidere informatie dan kunt u contact opnemen met From Nature's Finest kennel om eventueel een afspraak te maken.