Puppies

Zodra de pups vast voedsel kunnen eten zullen zij zowel met brokken als vers vlees kennis maken. De pups krijgen de zelfde voedingsstoffen binnen via de moedermelk. From Nature's Finest kennel voert haar pups en hun honden 3 dagen vers vlees en 4 dagen brokken. De motivatie hiervoor is dat de nieuwe eigenaren zelf kunnen kiezen wat ze de pup willen voeren, de darmen zijn voorbereid op beide soorten voeding.

From Nature’s Finest gebruikt het merk Simpson Premium voor vast brokken en voor KVV (Kompleet Vers Vlees) de merken Meat4dogs & Daily Meat. Als u de pup komt ophalen zal From Nature's Finest kennel u een voedingsadvies geven en u krijgt ook een leuk en goed gevuld puppy pakket mee naar huis.

Voordat de pups From Nature's Finest kennel verlaten zullen ze iedere 2 weken netjes ontwormd worden en bij 6 weken krijgen ze hun eerste enting van onze dierenarts. Ook zullen de pups door de dierenarts worden nagekeken en krijgen ze een dierenpaspoort mee met daarin hun eerste enting en een gezondheidsverklaring.

Daarnaast zal From Nature's Finest kennel u helpen bij het plakken van de oren. U wordt aangeraden om de oren goed geplakt te houden zodat ze mooi komen te staan. U kunt altijd langskomen als het plakken niet lukt of u maakt er een foto van zodat van afstand mee gekeken kan worden en u tips kunt ontvangen hoe te plakken. Zodra de pup zijn gebit gaat wisselen zult u merken dat het kraakbeen in de oren steeds stugger word en dat betekend dat de oor zijn houding gaat aannemen in hoe de oor dan staat. From Nature's Finest raad u aan dan juist de oren goed geplakt te houden zodat ze mooi komen te staan. U kunt altijd langskomen als het plakken niet lukt. 

De pups zullen worden gechipt door de Raad Van Beheer en krijgen een FCI stamboom, daarnaast ontvangt From Nature's Finest kennel van de Raad van Beheer voor elke pup een DNA-afstammingsbewijs.