Over ons

Wij zijn Jonathan Teske en Bianca Devilee en wonen samen met onze dochter Liz en onze honden in Zoetermeer (Zuid Holland). Na flink wat research over dit ras, werden wij in 2006 opslag verliefd op onze eerste American Stafford Dena. Omdat wij zo enthousiast over het ras zijn geworden, besloten we Dena een aantal keren uit te brengen op show. De resultaten waren zo goed dat wij ons verder zijn gaan verdiepen in de showwereld om uiteindelijk ook zelf te gaan fokken.

 

Om te ervaren hoe het is om zelf te fokken hebben we in eind 2008 met ondersteuning van een andere  kennel, een nestje gefokt met Dena. Dit nestje bestond uit 8 pups. Eén van de pups sprak ons meteen aan en we besloten haar te houden. Dit is Dido geworden, ook haar zijn we uit gaan brengen op show. In 2010 hebben we nog een nestje met Dena gefokt waar wederom een mooi nest pups uit voort gekomen is.

 

Na de kennismaking en ervaring met dit ras, het fokken en de showwereld wisten we zeker dat we zo gecharmeerd waren van het ras dat we zelf wilden gaan fokken. Daarom hebben we in 2011 een eigen kennelnaam, genaamd From Nature's Finest aangevraagd. Met als doel: op een verantwoorde manier verder fokken en ons verder ontwikkelen. Eind 2012 werd ons eerste nestje geboren op de naam From Nature's Finest. Uit dat nest hebben wij 2 pups aangehouden waarmee we onze eigen kennel mee zijn gaan opbouwen. 

Naast onze Amstaffs hebben wij ook een Chihuahua en een Mopshond die bij ons gezin horen.